online casino

Wat kunnen we voor jou doen?

Cafe4You weet dat elk bedrijf anders is en dat elke vriendengroep iets anders wil. Daarom hebben we nooit gekozen voor het aanbieden van standaardpakketten. Wanneer je interesse hebt getoond in onze diensten, komen we eerst bij je langs om precies te weten te komen wat jij wilt. Dat is niet alleen hoeveel mensen je wilt kunnen voorzien, het is ook wat je precies aan tafel wilt hebben, wat mensen kunnen eten en drinken en welke activiteiten je wilt kunnen doen. Zo hebben we verschillende spellen die we op kunnen zetten, maar hebben we ook kaarten met gespreksonderwerpen die op tafel gezet kunnen worden.

Wij vinden het belangrijk dat we kunnen bieden wat jij van ons verwacht. Dat is ook de reden waarom we de informatie tegenwoordig meer dan een maand in het voren willen hebben. We kunnen er dan voor zorgen dat alle stoelen en tafels aanwezig zijn, dat het eten en drinken geregeld kan worden en indien nodig, regelen we zelfs personeel. Zo weet je zeker dat je tijdens de activiteiten ook gewoon deel kunt nemen, zonder alles te moeten regelen voor en achter de schermen. Bij grotere groepen kiezen we vaak voor meer personeel, maar geen zorgen: Dat zit bij de prijs in die we geven op het moment dat we alle wensen doorgerekend hebben. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Wat regelen we?

Eigenlijk kunnen we alles voor je regelen. We kunnen zorgen voor een ruimte op een locatie, we kunnen tafels en stoelen regelen en kunnen ervoor zorgen dat de locatie goed aangegeven is. Waar we ons echt hard voor maken, is het beste eten en drinken, en de beste activiteiten tijdens de gelegenheid. Dat is de kernactiviteit van ons bedrijf. Het is echter mogelijk om veel meer aan ons uit te besteden. We hebben een groeiend team van talenten waardoor we steeds meer onderdelen op ons nemen. Kijk voor de resultaten vooral op de pagina met ‘Onze resultaten’ om een beter beeld te krijgen van wat we in het verleden precies gedaan hebben.

Persoonlijk in gesprek

We weten dat jij op zoek bent naar iets, maar wat dat iets is, weet je in de meeste gevallen zelf niet. Daarom komen we graag bij je langs om kennis te maken en de mogelijkheden te laten zien, zodat je een veel beter beeld krijgt van wat je nou eigenlijk wel wilt en waar je niet naar op zoek bent. We maken vervolgens een situatieschets voor je, en plakken daar een prijs op. Je hoeft niet direct akkoord te geven, je hebt zeven dagen om een beslissing te nemen en wijzigingen aan te brengen in het plan, voordat we echt voor je aan de slag gaan. Zo weet jij waar jij aan toe bent en hebben wij de tijd die we nodig hebben om alles goed op te zetten.

Lees meer