leo vegas

Onze resultaten

We zijn ons ervan bewust dat we een onderneming hebben waarbij niet iedereen direct weet wat we doen. Dat betekent dat we graag onze resultaten op deze pagina zetten om zo een beeld te geven van de resultaten die we in het verleden hebben geboekt, zodat je een beter beeld krijgt van de mogelijkheden nog voordat je met ons in gesprek komt.

Vergadering in München

Voor een van onze grotere klanten hebben we een zaal geregeld in München, waar 200 ondernemers aanwezig waren om te luisteren naar een presentatie van de voorzitter van het bedrijf. We hebben gezorgd voor de stoelen en tafels, en hebben alle mensen voorzien van thee, koffie en uitgebreide schalen met eten en andere versnaperingen. Het was een groot succes, al onze visitekaartjes zijn meegenomen en sindsdien hebben we veel contact met een groot aantal van de ondernemers.

High Tea in een kasteel

Een damesclub wilde graag iets speciaals doen omdat de club 50 jaar bestond. Ze vroegen ons om er echt iets moois van te maken en lieten ons verder de vrije hand. We huurden een zaal in een kasteel en reserveerden de Engelse tuin erbij, om een High Tea in twee etappes te organiseren in stijl. Het eerste gedeelte in de tuin, het tweede gedeelte in de zaal waar het laat werd.

Presentatie op de hogere school

Een speciaal verzoek kwam van Joren. Hij moest een presentatie houden over de kracht van het uitbesteden en vroeg ons om tijdens zijn presentatie rond te gaan met koffie en thee voor alle aanwezigen, waarbij hij aantoonde dat hij gewoon verder kon omdat hij de service uitbesteed had. Een groot succes en een dikke voldoende waren het gevolg.

Een unieke verjaardag

Rosalie wilde het eens een keertje helemaal anders doen. Geen verjaardag met de standaard dingen, maar iets meer. Een hoger niveau, een nieuw level. Wij regelden een feestzaal en zorgden voor verschillende hapjes, op een hoog niveau, en verschillende soorten thee en koffie die geproefd konden worden en waarvan proefexemplaren mee konden naar huis voor alle gasten. Rosalie hoefde helemaal niets te doen, want alles werd door ons geregeld, inclusief het versturen van de uitnodigingen en het ontvangen van de gasten.

Jouw wensen, onze uitdaging

In al onze jaren zijn we nog geen uitdaging uit de weg gegaan. We hopen met bovenstaande voorbeelden aangetoond te hebben hoe veelzijdig we zijn en wat we kunnen doen. Uiteraard zijn jouw wensen bepalend voor wat wij doen, maar we hebben zelf ook meerdere opties en voorstellen waarmee we het makkelijker kunnen maken voor jou, omdat je dan beter weet waar je uit kunt kiezen en dat maakt het een stuk leuker.

Lees meer